Billige vinterdæk – tiden er kommet til at skifte til gode sutter

Tiden er kommet til at skulle tænke på vinterdæk igen. Den første sne er faldet og vejene er rimglatte morgen og aften. Så er det man som ansvarlig bilist begynder at kigge i garagen efter sidste års vinterdæk, og erfarer at de vist ikke er til nogen gavn endnu en sæson. Derfor er jeg nu på jagt efter gode, men billige vinterdæk. For billige vinterdæk kan nemlig godt være gode, man skal bare kigge sig godt for.

[ad#reklame2]

Billige vinterdæk kan evt. købes med fordel i Tyskland

Lige nu er der rigtig gang i reklamemaskinen fra de forskellige dæk grossister og forhandlere, de ved jo lige så godt som os at det er nu de skal hente kunder til billige vinterdæk. Jeg er sikker på at man fint kan finde et godt tilbud på nogle billige vinterdæk, monteret og det hele. Men jeg vil nu for en sikkerhedsskyld kigge over grænsen til Tyskland, hvis man da bor i den del af landet, efter billige vinterdæk. I tyskland bor der trods alt 80 mio. mennesker, og dermed er konkurrencen, også på billige vinterdæk, langt større end her i landet.

Billige vinterdæk test

[ad#reklame2]

Jeg ved at FDM tester vinterdæk hvert år og der kigger de generelt på hvilke dæk der er gode, og de henviser til daekpriser.dk for finde frem til billige vinterdæk der passer til din bil, og dit kørselsbehov. Jeg har kigget lidt på tidligere, og har været glad for at investere den tid, da jeg har fundet frem til nogle billige vinterdæk.

Billige vinterdæk med eller uden fælge

[ad#reklame2]

Skal man nu ud og købe nye billige vinterdæk, skal man overveje om det ikke kunne være en fordel at købe dem med fælge. Jeg har tidligere haft nogle billige vinterdæk uden fælge, hvilket betød at hvert år skulle hen til et dæk center for at få skiftet dæk, da jeg ikke selv kunne skifte fælge. Sidste år foreslog de så på dæk centeret at jeg fik købt et par billige vinterdæk med fælge, så sparede jeg turen, og de 650,- det kostede at skifte fælge. Nu kan jeg selv skifte fra sommer dæk til mine nye billige vinterdæk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>