Brændeovn med fedtsten – god økonomi og godt indeklima.

En brændeovn med fedtsten er en billig investering for vintersæsonen. Sommeren er ved at være slut, dagene bliver kortere og nætterne er kølige – så hvem ville ikke ønske at sidde inde foran den hyggelige knitrende ild? En brændeovn med fedtsten gør det muligt.

[ad#reklame2]

Brændeovn med fedtsten – vælg den rigtige kvalitet

Der er utallige variationer af brændeovne med fedtsten. Fra en simpel brændeovn over et brændeovnskomfur til pejs med fedtsten. Dertil kommer de forskellige konfigurationer – såsom en åben pejs, en glas pejs, en kakkelovn eller en brændeovn med fedtsten – valget er svært. Men de, der søger ægte varme og komfort, samtidig med et godt indeklima, bør overveje at anskaffe sig en brændeovn med fedtsten.

[ad#reklame2]

Brændeovn med fedtsten – den særlige sten

Der er brændeovne med mange forskellige materialer med forskellige brændværdier. En brændeovn med fedtsten er en af de bedst sælgende brændeovne takket være materialets egenskaber i forhold til varmegengivelse. I en brændeovn med fedtsten anvendes fedtstenen hovedsageligt i panelerne. Forskellen mellem forskellige fedtsten kan ses i form af hårdhed og sprødhed. En brændeovn med fedtsten har typisk et mere rustikt udseende end en brændeovn fremstillet udelukkende i lakeret stål, og det kan være med til at øge ”hygge” værdien i det lille hjem.

Brændeovn med fedtsten – fordelene

En brændeovn med fedtsten er kendetegnet ved sin evne til at holde på varmen og afgive varmen over længere tid end for eksempel en lakeret stål brændeovn. De fleste brændeovne med fedtsten er fremstillet med finsk fedtsten, da denne type fedtsten er ekstremt hård, og derved kan den lagere varmen længere. En anden fordel ved en brændeovn med fedtsten er et behageligt indeklima, igen på grund af den langsomme varmeafgivelse. Og det er især giver jævn varme som skaber et behageligt indeklima – overophedet hoveder og kolde fødder i sokker er udelukket med en brændeovn med fedtsten.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>