Havemøbler i teak – tid til sol og sommer

Så er det ved at være forår, og tiden er kommet, hvor vi skal til at tænke på at får sat havemøblerne frem. Sidste år købte vi nogle nye havemøbler i teak fordi vi var lidt trætte af de gamle havemøbler i plastik. Vores tresse vender mod syd, og derfor kan solens UV stråler godt være ret hårde ved vores havemøbler i teak, så jeg skal nok til at give dem en gang olie.

[ad#reklame2]

Havemøbler i teak matcher godt til vores vinduer

Da vi kiggede på havemøbler var der mange tilbud at vælge imellem. Vi valgte ud fra at vi har vinduer i mahogni, og derfor syntes vi at havemøbler i teak ville passe godt. Nu er vi jo en børnefamilie, så det kan af og til godt være en smule hårdt ved havemøblerne, men jeg må sige at den første sæson med teak havemøblerne er gået over al forventning – så lad os se om det holder.

[ad#reklame2]

Havemøbler i teak med nedslag i prisen

Vi købte havemøblerne i teak i Jysk – måske ikke den bedste kvalitet, men omvendt var det billige havemøbler. Jeg fik endda handlet prisen ned, fordi vi valgte nogle af de havemøbler de havde brugt i udstillingen. Derfor blev det havemøbler i teak på tilbud J Det eneste der var galt, var at den ene af havestolene havde slået en flig af på undersiden, og at havebordet havde stået ude i solen, og derfor var en smule falmet. Det kunne sagtens klares med lidt havemøbelolie.

[ad#reklame2]

Havemøbler i teak skal vedligeholdes

Ulempen ved vores havemøbler i teak er at de hvert år skal have en omgang olie, og gud hvor jeg hader det arbejde. Men nu er jeg så lige blevet opmærksom på at man kan købe havemøbelolie til havemøbler i teak på spray!! Se så er det jo ingen sag at vedligeholde sine hårdttræs havemøbler. Nu er der vist kun tilbage og komme i gang, og få de havemøbler ud af garagen og så ellers prøve sidde dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>