Mobilt airconditionanlæg – ventilator, luftrenser og affugter i ét – mobile og enkle

Nu er varmen over os, og sommeren har gjort sit indtog. Det er tid til grill, solbeskyttelse og koldskål. Og netop sad vi lige og nød koldskål, og snakken faldt på mobilt airconditionanlæg, nok på grund af varmen. Men det vi talte om var om det kunne være en god ide med et mobilt airconditionanlæg i soveværelset. Vi sover altid så køligt som muligt, ja selv om vinteren sover vi med vinduet åbent. Men nu hvor termometeret viser 31 grader i skyggen, er det fuldstændigt lige meget hvor meget vi åbner vinduet. Derfor kunne et mobilt airconditionanlæg måske være løsningen.

[ad#reklame2]

Mobilt airconditionanlæg kontra ventilator

Et mobilt airconditionanlæg ville komme i stedet for vores ventilator som køre på højeste hastighed I øjeblikket. Den gør egentligt et fint stykke arbejde, men mon ikke et mobilt airconditionanlæg ville sænke rum temperaturen hurtigere. En ventilator sætter jo kun luften i bevægelse, og køler ikke. Jeg ved ikke med et mobilt airconditionanlæg, min erfaring fra andre stede er at man hurtigere bliver forkølet af at opholde sig i rum med aircondition. Og hvis man så stiller et mobilt airconditionanlæg op i soveværelset kan man jo næsten ikke undgå at blive syg.

[ad#reklame2]

Et mobilt airconditionanlæg fås med mange funktioner

Mange airconditionanlæg, også selvom det er et mobilt airconditionanlæg, kan fungere som affugter, varmeanlæg og luftrensning. Det er jo et kæmpe plus, da man derved ville kunne bruge et mobilt airconditionanlæg hele året i flere forskellige rum. Især hvis man er i gang med at renovere kunne jeg se en stor fordel ved at købe et mobilt airconditionanlæg, da de forskellige funktioner ville komme en til nytte igennem hele renoverings processen.

[ad#reklame2]

Er et mobilt airconditionanlæg prisen værd?

Et hurtigt tjek på internettet viser at prisen ligger mellem 2000 til 10.000,- alt efter kvalitet, mærke og hvad man skal bruge et mobilt airconditionanlæg til. Jeg vil tro at vi i sin tid købte vores ventilator for 300-400,- kr. så jeg må nok indrømme at smide nogle tusinde kr. efter et mobilt airconditionanlæg ikke ligger lige for. Men når det så er sagt kunne jeg fint forstille mig at købe et mobilt airconditionanlæg når jeg skal i gang med lidt renovering her i huset. Så konklusionen er at vi bliver ved vores gode gamle ventilator, men holder øje med pris udviklingen på et mobilt airconditionanlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>