Sorel støvler er investeringen værd mange gange

Lige et godt tip her til vinter. Hvis man går og skal ud og købe nye vinter støvler så kan jeg kun anbefale at købe Sorel støvler. Jeg købte et par har for 2 år siden, og det er de bedste og varmeste vinter støvler jeg nogensinde har haft. Og med varme mener jeg ikke så varme at ens fødder sveder, nej det er lige tilpas i et par Sorel støvler.

[ad#reklame2]

Sorel støvler er på hårdt arbejde

Når det bliver rigtig koldt, tager Siriuspatruljens medlemmer deres Sorel støvler på. De klassiske og hårdføre støvler, som er kendt fra nordlige breddegrader jorden rundt, benyttes af jægere, trekkere og professionelle med hårdt arbejde i kolde egne. Jeg er godt nok ikke en af dem, men derfor må mine fødder da godt blive forkælet af et par Sorel støvler.
De seneste år er Sorel støvlernes unikke udseende og funktion koblet sammen med moderne design. Det er i år blevet til endnu en række nyudviklinger af Sorel støvler til kvinder, som allerede har skabt trends i storbyerne, når det bliver koldt.

[ad#reklame2]

Sorel støvler har en hemmelighed

Columbia Sportsware som er forhandler af Sorel støvler her i Danmark har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori de fortæller følgende:
“Sorel er et interessant fænomen. Vi leverer Sorel støvler til Sirius, Søværnet og eksempelvis også Landbohøjskolens udstationerede i Grønland, men de fleste Sorel støvler ser vi nu på kvinder i byerne. De falder for det robuste design og de naturlige elementer af filt, rågummi, skin og pels, – og naturligvis det faktum, at Sorel-støvler holder fødderne varme under næsten alle tænkelige omstændigheder,” siger Lars Rafn, der er direktør for Columbia Sportswear.

[ad#reklame2]

En af hemmelighederne i et par Sorel støvler er en naturlig frostspærre, som består af tre lag, herunder to filt-lag, som adskiller foden fra den massive gummisål. Hele 80 pct. af varmetabet i en normal støvle, sker gennem sålen, men i Sorel støvler er dette tab formindsket markant takket være frostspærringen.

Sorel støvler i naturlige materialer sikrer komfort og gribeevne

Sålen og slidlaget er i et par Sorel støvler støbt i en arbejdsgang i rågummi. Det har en række fordele. Først og fremmest er der ingen samlinger, som kan blive utætte eller gå fra hinanden. En samlet støbt undersko gør desuden, at isoleringsevnen øges. Under kolde forhold gør rågummiet, i modsætning til syntetgummi, at gribe- og skridevnen bevares, fordi rågummi ikke bliver hårdt, når det bliver koldt. Så hermed er min anbefaling om at komme ud og købe et par Sorel støvler givet videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>