LØBEHJUL TIL BØRN

løbehjul til mindre børn 300x289 LØBEHJUL TIL BØRNLøbehjul har alle dage været et populært stykke legetøj til børn. I dag kan man få løbehjul til alle aldre fra helt små børn og op til teenagere. Så snart en baby lærer at gå, vil næste skridt være at lære at køre på hjul. Der findes diverse gåcykler og –biler og så findes der løbehjul. Man ser ikke en legeplads i en børnehave eller vuggestue, der ikke har ét eller flere løbehjul til små børn. Løbehjul til små børn er typisk lavet af træ og har to, tre eller fire hjul med gummibelægning. De ekstra hjul giver stabilitet og hjælper barnet med at holde balancen.

Løbehjul til børn som transportmiddel

Når barnet bliver ældre og vokser fra det lille træløbehjul, kan det skifte til de populære aluminiumsløbehjul med rulleskøjtehjul. Disse løbehjul kan foldes sammen når de ikke bruges. De kan køre stærkt og barnet kan lave diverse tricks på dem. På dette stadie er det vigtigt at huske at udstyre barnet med hjelm og det rette sikkerhedsudstyr. Når barnet går fra barn til teenager, kan det sagtens være at løbehjulsinteressen bliver så stor, at de investerer i et trick løbehjul eller et løbehjul med store hjul. Og det er der at løbehjulet går fra at være rent legetøj og til at blive livsstil, sport og transportmiddel.

Løbehjul til børn er populært i skolen

Netop som transportmiddel er løbehjulet også blevet rigtig populært blandt børn. Stil dig ned foran en tilfældig skole i Danmark en hverdagsmorgen og du vil opleve at et stort antal børn ankommer ikke på cykel, men på løbehjul. Fordelene er flere. Mange børn synes at det er sjovere og måske også lidt sejere at køre på løbehjul end på cykel. Bor man ikke så langt fra skolen er løbehjul mindst lige så hurtigt som cyklen. Man kan desuden klappe sit løbehjul sammen og tage det med ind på skolen og slipper på den måde for at bekymre sig for hærværk eller tyveri. Og så er et løbehjul også sjovt som legetøj i skolegården i frikvartererne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>