Freeman T. Porter – Bukser, trøjer og t-shirts – streetwear med stil

Lad det være sagt med det samme: Freeman T. Porter er fedt! Jeg må indrømme at jeg aldrig har gået meget op i, hvilket tøjmærke jeg går rundt i. Så længe tøjet er lækkert, og jeg har det godt i det jeg har på. Men jeg kigge helt klart efter hvad der er in i nuet

[ad#reklame2]

– ikke at jeg altid retter mig efter det. Når det så er sagt, så er der et mærke jeg er faldet pladask for, nemlig Freeman T. Porter. De laver en fed stil, især deres bukser er jeg vilde med. Freeman T. Porter har en linje som er lidt over i street eller måske hiphop stilen, hvor bukser og trøjer er store i det, uden at være overdrevet og uden at miste elegancen.

Billig Freeman T. Porter outlet

Jeg har fundet frem til en tysk outlet butik i byen Meningen, hvor jeg altid køber mit Freeman T. Porter tøj. Det er godt nok anden sortering, men prisen og kvaliteten fejler bestemt ikke noget. Sidst jeg var der købte jeg 2 par Freeman T. Porter jeans, en Freeman T. Porter jakke, et par shorts og den fedeste Freeman T. Porter t-shirt – samlede pris: 80,- Euro – så kan man da kun være glad icon smile Freeman T. Porter – Bukser, trøjer og t shirts – streetwear med stil

[ad#reklame2]

Sparede omkring 3000,- kr. på Freeman T. Porter

 

Jeg vil skyde på at hvis jeg skulle have købt til normal pris ville jeg have sluppet med 3600,- kr.!!! Dog skal man ikke regne med at finde en bestemt Freeman T. Porter model, det lidt ligesom da man var barn og købte en lykkepose – men jeg er aldrig gået forgæves.

Freeman T. Porter online salg

Jeg har ikke forsøgt at købe Freeman T. Porter på nettet endnu, men jeg er ikke i tvivl om at man også sagtens kan finde billige webshops der sælger Freeman T. Porter. Hvis du kender til nogle fede webshops, hvor de sælger Freeman T. Porter må du meget gerne skrive en kommentar med et link, så vi kan få spredt der gode budskab om Freeman T. Porter kollektionerne.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>