Ipod Classic – til download og aflytning af lydbøger og musik – 120 Gb

apple ipod classic 120gb1 300x164 Ipod Classic   til download og aflytning af lydbøger og musik   120 GbHej, så er jeg tilbage, jeg vil gerne lige fortælle om en lille oplevelse jeg havde i dag da jeg var ude og købe en ipod classic til min far. Mine søskende og jeg havde givet vores far et gavekort til en ipod classic i fødselsdagsgave, fordi han ønskede sig en afspiller til lydbøger.

Derfor tænkte jeg at en ipod classic ville være en god idé, den kan han nemlig tilslutte ethvert stereoanlæg, og dermed tage sin ipod classic med sig, både i sommerhuset eller på gåture i naturen.

[ad#reklame2]

Valget faldt på en ipod classic

Han blev rigtig glad for gavekortet, og syntes at det var en god idé med en ipod classic. Vi skulle så ud og købe den her til formiddag. Jeg tog med for at hjælpe med at købe de rigtige stik og hvad man ellers har brug for at koble sin ipod classic til stereoanlægget. Vi kiggede først på en ipod nano, men blev hurtig enige om at den var for lille – både fysisk men også hvad angår harddisk plads. Så faldt vi over en ipod classic som jo godt nok er en ældre model, men betydeligt større hvad angår GB. Samtidig har ipod classic også et større display og scroll hjulet er også større.

[ad#reklame2]

Billigere ipod classic end ventet

Den ipod classic vi kiggede på svarede dog ikke overens med prisskiltet. Den ipod classic vi kiggede på havde 120 GB lagerplads, men prisskiltet var til en ipod classic der havde 160 GB. Så da vi endelig fik fat i en til at hjælpe os, fortalte han at den ipod classic vi havde i hænderne var den sidste de havde i butikken, og at han godt ville sælge denne ipod classic nogle 100,- billigere da det jo var en demomodel. Dermed fik vi en ipod classic til noget under den vejl. pris – lækkert icon smile Ipod Classic   til download og aflytning af lydbøger og musik   120 Gb

[ad#reklame2]

Ipod classic burde være nem at betjene

Nu har jeg så installeret itunes, og hjulpet min far i gang med at downloade musik og lydbøger til sin sprit nye ipod classic. Jeg tror han bliver rigtig glad for den nye ipod classic – den bliver hans nye følgesvend :-). Det var lige en lille historie om hvordan man kan sikre sig en lækker ipod classic, der intet fejler, til en billig pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>