Michael Jackson – Thriller, t-shirts og tilbud – han var genial

Man kan sige mange ting om Michael Jackson, og det bliver der også gjort, men han har da sat sit mærke på det musikalske landkort. Selvom Michael Jackson desværre døde alt for tideligt, sælger hans musik, t-shirts, sko og alt muligt andet som har med ham at gøre stort på internettet. Jeg er sikker på at der er en masse mennesker der tjener store penge på dette onlinesalg, og det viser bare hvor stort et navn han var.  Men det viser også at der ingen skrupler er. Snakker man om den musik Michael Jackson lavede, er der vist ingen tvivl om at han var et geni. Jeg har altid haft et lidt mærkeligt forhold til Michael Jackson og hans musik, på en måde syntes jeg det var rigtig fedt, men på den anden side var, og er, der sådan en slags hysteri omkring Michael Jackson som jeg har svært se i mig selv.

[ad#reklame2]

Michael Jackson som brand

En ting som Michael Jackson var god til, det var at brande sig selv. Bare tænk på navnet ”Michael Jackson”, der er jo ikke noget specielt ved det. Der er rigtig mange der hedder Michael til fornavn, og der er rigtig mange der hedder Jackson til efternavn. Men når folk hører de to navne Michael Jackson sat sammen, giver det en helt anden klang, og magi. Jeg ved ikke hvor meget han bevidst gjorde ud af at brande sig, og bevidst han omkring sit navn Michael Jackson som brand, men jeg er sikker på at der er nogen der har hjulpet ham.

[ad#reklame2]

Var Michael Jackson glad

Om Michael Jackson var glad kan man jo kun gisne om, men jeg tror det ikke. Jeg tror Michael Jackson var et ulykkeligt menneske som i bund og grund bare gerne ville lave sin musik. Michael Jackson var jo en nørd når det kommer til musikken. Michael Jackson’ passion var jo musikken og dansen det var så tydeligt at se – og at mærke. Jeg fik desværre ikke set Michael Jackson live, men det jeg har hørt er at man kunne mærke når Michael Jackson trådte ud på scenen.

[ad#reklame2]

Michael Jackson forever

Jeg er af den generation der er vokset op sammen med Michael Jackson, men jeg tror at hans musik kommer til at bestå i evighed. Hjemme hører vi da gerne Michael Jackson, og dermed komme vores børn også til at vokse op med musik fra Michael Jackson. Nu når jeg sidder her og skriver dette, kommer jeg helt i humør til at høre lidt musik fra Michael Jackson’ hånd – jeg skriver lidt mere omkring Michael Jackson igen på et andet tidspunkt. Du kan også læse lidt om Michael Jackson her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>