Vielsesringe – om design, materialer og køb

Er man på udkig efter vielsesringe skal man have sig en klar fornemmelser for hvilket udtryk man går efter. Der findes vielsesringe i hvidguld, der findes vielsesringe i guld, der findes vielsesringe i titanium, ja, you name it, vielsesringe kommer i alle slags materialer :-). Vielsesringe kommer også i mange udformninger, men her er der et råd der går igen, når man spørger hos guldsmeden, hold det enkelt. Vielsesringe skulle jo gerne sidde på i mange år, og som vi alle ved så skifter tiderne jo, så det er bedst at investere i enkelte vielsesringe – de holder længst.

[ad#reklame2]

Billige vielsesringe

Det kan jo være en stor udskrivning at blive gift, så måske man er på udkig efter billige vielsesringe. Her er mit råd at man skal kigge på de vielsesringe der er lavet i titanium. Det er tit man kan blande selve udformningen af vielsesringe så manden får en type og kvinden får en anden type vielsesring. En anden måde at skaffe sig billige vielsesringe er at gå efter de mærker der har et sortiment af standard vielsesringe, men som produceres i mange forskellige materialer.

[ad#reklame2]

Hvor finde man vielsesringe

At finde frem til de rigtige vielsesringe kan godt være en tidkrævende proces. For det første er der rigtig rigtig mange vielsesringe at vælge imellem, og for det andet er I jo to personer der skal være enige om hvilke vielsesringe I skal vælge. Det kan måske være en god idé at tage af sted hver for sig først, og vælge nogle vielsesringe ud som passer til én selv, og derefter tage på vielsesringe jagt sammen, nå I har en idé om hvilken retning I gerne vil have jeres vielsesringe skal se ud.

[ad#reklame2]

Vielsesringe i sølv

Da vi skulle finde vores vielsesringe tog vi på tur rundt i alle sølv og guldsmede butikker for at kigge på udvalget af vielsesringe. Det gav os en idé om hvad der fandtes, og hvad vi kunne lide. Vi prøvede rigtig mange vielsesringe, men fandt ikke dem der passede til os. Så vi tog til en smykkedesigner, og snakkede med hende om vores ønsker til vielsesringe. Vi ville gerne have haft vores vielsesring lavet i hvidguld, men da vi fik regnet prisen ud, blev vi enige med smykkedesigneren om at hun kunne lave nogle prøveringe i sølv, og så kunne vi altid komme ind og få lavet ”de rigtige” vielsesringe i hvidguld når økonomien tillod det. Det var en rigtig god løsning for os til at få de vielsesringe som vi gerne ville have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>