Billig rejseforsikring – Gouda, Tryg, Europæiske – der kan være penge at spare

Står man lige og har fundet den perfekte ferie, og har man brugt flere tusinde gode danske kroner på at købe den, kan det være lidt en bet, hvis man har glemt at tegne den nødvendige rejseforsikring. Derfor er det tit man leder efter en billig rejseforsikring, som har den tilstrækkelige dækning. Men er det en god idé at gå efter en billig rejseforsikring, dækker den godt nok, og hvor finder man en billig rejseforsikring?

[ad#reklame2]

Billig rejseforsikring – husk at tjekke flere udbydere

Hvem er det så der tilbyder billig rejseforsikring? Der findes rigitg mange forsikringsselskaber derude, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Inden man vælge en billig rejseforsikring, skal man huske at tjekke priser hos flere udbydere – der kan være mange penge at spare. Der er ikke et entydigt billigt forsikringsselskab, fordi det kan være de har en billig rejseforsikring, men at deres andre forsikringer er meget dyrere end deres konkurrenter. Samtidig kan det være at de har en billig rejseforsikring til en type rejser, men at andre typer rejseforsikringer er meget dyrere.

[ad#reklame2]

Dækningerne er forskellige på billige rejseforsikringer

Der kan være stor forskel på dækningerne fra rejseforsikring til rejseforsikring. Selvom man finder en billige rejseforsikring, kan det være en god idé at tjekke dækningen, for det kan være at det i sidste ende bliver en dyr fornøjelse med en billig rejseforsikring. Omvendt kan en billig rejseforsikring være den helt rigtige løsning, da den kan dække lige præcis det man har behov for og ikke mere eller mindre. Et eksempel på forskellen mellem dækninger er at en hos et selskab får man 1 mio. krone ved fejlbehandling på sygehus, hvor en anden dækning intet giver.

[ad#reklame2]

Helårs rejseforsikring – god løsning på billig rejseforsikring

Man kan vælge at tegne en billig helårs rejseforsikring i stedet for at tegne individuelt for hver rejse. Så kan hvis man har tænkt at rejser flere gange på et år er man dækket ind og skal ikke til at bruge tid på at finde endnu en billig rejseforsikring. Årsrejseforsikringer kan tegnes til ’europa’ eller til hele ’verden’, alt efter hvor man påtænker at rejse. Søndagsavisen lavede en udmærket artikel omkring rejseforsikringer, de skrev bl.a. om årsrejseforsikringer: ”En billig rejseforsikring ”Europa” koster typisk omkring 150,- pr. år. Hvis den også skal dække personlige ejendom og ulykke, vil den koste omkring 300-400,- pr. år. En billig rejseforsikring ”Verden” vil koste omkring 500-1.000,- pr. år. Skal den også dække personlige ejendele og ulykke vil prisen ligge på omkring 1.000-1.500,- pr. år”. Konklusionen må være at man skal huske at tegne en rejseforsikring, og det kræver lidt arbejde at finde den bedste udbyder, for der er ikke noget entydigt svar. Men en billig rejseforsikring vil blot være med til at man kan nyde ferien endnu mere – god ferie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>