Billig kuffert – rejse taske el. kuffert – spar på et kuffertsæt

På de fleste rejser har man brug en kuffert eller en taske, og tit gør det ikke noget at det er en billig kuffert. Lige nu er tiden jo til at tage på rejse, og selvom turen går til varmere himmelstrøg skal man alligevel pakke lidt forskelligt tøj i sin kuffert. Om det så er en billig kuffert, så findes der mange forskellige slags billige kufferter, blød kuffert, hardshell kuffet, stor kuffert, lille kuffert – ja, jeg vil våge at påstå at der findes en billig kuffert til ethvert formål, og til enhver rejse.

[ad#reklame2]

Spar ved at købe billige kuffert sæt

En måde at finde en god billig kuffert på, kunne være at gå sammen med nogle andre og købe billige kuffert sæt. På den måde kan man få flere størrelser billige kufferter og rejse tasker. En god kuffert behøver ikke koste en formue, jeg købte engang en billig kuffert i Føtex, det er ved at være 10 år siden, og den holder endnu. Jeg skulle rejse til Paris, og jeg havde brug for en ikke alt for stor kuffert at rejse med. Jeg var studerende på det tidspunkt, så rejsen skulle være billig, og derfor gik jeg på udkig efter en billig kuffert også. Jeg er meget tilfreds med mit fund af den billige kuffert, og jeg brugere den, den dag i dag.

[ad#reklame2]

Rejse taske vs. Billig kuffert

Man kan selvfølgelig vælge at anskaffe sig en rejse taske frem for en billig kuffert, men min erfaring er at en kuffert holder bedst, især hvis man skal på en flyrejse. Min billig kuffert er med hård skal, det betyder at jeg kan pakke mine skjorter uden at de bliver krøllet = bonus til prisen . Som sagt er min billige kuffert med hård plast skal, hvilket betyder at der ikke er remme og andet løst den kan hæng fast i under selve transporten.

[ad#reklame2]

En billig kuffert kan erstattes.

Hvis man er på billig rejse, og der ikke findes privat chauffør og lignende, så kan ens billig kuffert godt få en hård medfart. Men eftersom vi har besluttet at købe en billig rejse kuffert, så kan man bedre tåle at den skulle få en skade. I værste tilfælde er det ikke så galt at skulle ud og købe en ny kuffert. Faktisk kan man spare, ja, måske endda tjene penge ved en ødelagt billig kuffert, som man måske har købt på tilbud. Hvis den går i stykke under rejsen, kan man typisk få en ny gennem forsikringen, de har typisk et fast beløb, som i nogle tilfælde er meget mere end hvad man kan købe en billig kuffert til på tilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>