All inclusive rejse – kend prisen på HELE ferien inden den begynder

Mange mennesker bliver hvert år overrasket, og det ikke på den positive måde, over den samlede prise på deres sommerferie. En måde at forhindre denne grimme overraskelse kan være at vælge en all inclusive rejse, hvor man kende til den samlede pris på hele rejsen, og dermed ferien. All inclusive rejsekommer i mange afskygninger, og kan næsten sammensættes efter eget ønske og behov. Der findes all inclusive rejse til bl.a. børnefamilier, singlerejser og seniorrejser, hvor alt er betalt på forhånd.

[ad#reklame2]

Hvad er all inclusive rejse

Begrebet all inclusive rejse dækker over det princip at alt er betalt på forhånd. Det være sig transport til ferie stedet, ophold på for eksempel hotel, mad og drikke på opholdsstedet, og nogle gange er en all inclusive rejse også inklusiv udflugter på opholdsstedet. Typiske på en all inclusive rejse får man udleveret et kort, ala et visa dankort eller man får et armbånd på som man gør til festivaler. Så kan personalet på hotellet se at man har betalt i forvejen i form af en all inclusive rejse. Man kan så gå i restauranten, baren, pool caféen og forsyne sig af kølige drikkevare eller mad efter enhver smag.

[ad#reklame2]

All inclusive rejse er perfekt til børnefamilier

En all inclusive rejse for familier med børn er en rigtig god idé, især hvis børnene er i børnehavealderen. Som jeg kender mine børn, som netop går i børnehave, så gider de ikke ud og se en masse kulturelle og for dem kedelige seværdigheder. For dem ville en all inclusive rejse, hvor de kan opholde sig ved poolen hele tiden være perfekt, og som forældre behøve man ikke gå og sige til dem at det kan de ikke få, for det er for dyrt. Dermed kan en all inclusive rejse være med til at hele familien får en afslappet og gode ferie.

[ad#reklame2]

All inclusive rejse er ikke dyrt

Selvom en all inclusive rejse lige ved første øjekast kan se meget dyr ud, så er det min erfaring at alt i alt, så er det faktisk en billig måde at holde ferie på. Dog skal man være opmærksom på at en all inclusive rejse har sine begrænsninger, fordi eksempelvis maden kun er inklusive på hotellet. Så hvis man på sin all inclusive rejse vælger at spise uden for det område hvor éns all inclusive rejse dækker, skal man altså selv betale. Så det er altid en god ide at tage lommepenge med på sin all inclusive rejse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>