Campingpladser i Europa – Guide til valg af campingplads

Jeg har lige læst en guide til 6 fede campingpladser i Europa på tv2’s hjemmeside Go’. Og jeg vil sige at det lyde som nogle rigtig dejlige campingpladser i Europa de har valgt. Det er lidt en blandet samling af campingpladser i Europa, både naturpladser og fem stjernet.

[ad#reklame2]

De 4 danske valgte campingpladser i Europa

Hvidbjerg Strand Feriepark er den første af de 6 campingpladser i Europa som de har valgt at fremhæve. Den er valgt da den har alt til både børn og voksne, selv et wellness center. Den næste i rækken af campingpladser i Europa er Jambo Feriepark ved Saltum Strand, som har fælles køkken i New Yorker stil og Danmarks største legeplads, hvilket jo er vigtigt for en børnefamilie når man skal vælge i mellem campingpladser i Europa. De to næste campingpladser i Europa er natur pladser, hvor man blandt andet kan ankomme i sin kajak. De 2 er Dueodde Camping og Møns Klint Camping, sidste nævnte ligger i en dejlig grøn bøgeskov.

[ad#reklame2]

De 2 valgte campingpladser i Europa i udlandet

Den ene af de udenlandske campingpladser i Europa som er valgt er Caravanpark Sexten, Dolomitterne,  i Italien. Den ligger i 1300 meters højde, og har udsigt til Dolomitterne i syd, og Alperne i Nord. Grunden til at den valgt til en af de bedste campingpladser i Europa er nok fordi at her er det meget billigere at bo, end på danske campingpladser. Samtidig har den 3 restauranter i 3 prisklasser, hvilket jo nok skal tiltrække den lidt mere luksusprægede campist i sit valg af campingpladser i Europa. Den sidste af de valgte campingpladser i Europa er i vores dejlige naboland Norge. Her drejer det sig om pladsen Brøno Sund, som ligger helt ud til Atlanterhavet. Så hvis man i sin søgen efter campingpladser i Europa gerne kunne tænke sig at være i et med naturen, så er det bare at drage dertil.

[ad#reklame2]

Mit valg af campingpladser i Europa

Hvis jeg skulle på camping i Europa, og jeg skule til at vælge, hvilke campingpladser i Europa jeg kunne tænke mig at besøge, ville et af mine kriterier nok være at der var mange faciliteter. Jeg kan se at der findes mange forskellige slags campingpladser i Europa, men jeg vil holde mig til de 5 stjernede. Hvis du vil læse guiden om campingpladser i Europa, som jeg her referere til, skal du bare trykke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>