Sportsrejser – en mulighed for kæmpe oplevelser

Jeg skal skynde mig at sige at jeg ikke er den store sportsfanatiker, men der er dog nogle sportsgrene som jeg følger med i. Og i år var jeg nede og se formel 1 i tyskland på en hjemmelavet sportsrejse. Dermed ment at vi havde arrangeret alt selv, lige fra kørsel, hotel og billetter. Det var en kæmpe sportsoplevelse, og helt sikket ikke sidste gang jeg tager på sportsrejse. Hvorfor skriver jeg om dette her på allinall, er fordi jeg vil inspirere andre til en anderledes rejse end den vanlige charterrejse eller kør selv tur sydpå.

[ad#reklame2]

Sportsrejser for hele familien

Det var en god ven og jeg der var af sted til det tyske formel 1 grand prix, vi har begge en passion for sporten, og derfor gik snakken selvfølgelig også meget omkring dette emne. Men jeg oplevede mange fædre med deres sønner – sikkert grundet sportsgrenen – der var af sted sammen til denne sportsoplevelse af en rejse. Det fik mig til at tænke på at en sportsrejse kan nemt blive til en familie begivenhed, da der var mange andre aktiviteter udover selve motorløbet.

Billige sportsrejser

Nu havde vi valgt at arrangere turen selv, men jeg er sikker på at man kan finde nogle billige sportsrejser rund omkring på nettet. Jeg tror endda at det kan være en fordel til nogle sportsarrangermenter at vælge en sportsrejse pakke, da man her tit vil få tilbudt VIP billetter til områder som man ellers ikke kan få adgang til, hvis man selv planlægge sportsrejsen. Det er især fordi en sportsrejsearrangør kan for fordel af mængden som han kan få til begivenheden. Samtidig giver det jo også deltagerne på sportsrejsen en top kvalitet i og med at man er sammen med andre på sportsrejsen som har samme interesse som en selv.

[ad#reklame2]

Sportsrejse tilbud

Der findes jo mange forskellige slags sportsrejser – fodboldrejser, hockeyrejser, motorsportsrejser og skisportsrejser. En af den slags sportsrejser som jeg vil kigge lidt nærmere efter er OL rejser, da sommer OL jo afholdes i London her i 2012. Jeg vil især kigge efter tilbud på sportsrejser hvor man kan komme rundt og se flest sportsgrene, og hvor hotel, transport og evt. mad er inkluderet i prisen – det giver mere tid til at nyde turen og opleve suset fra sportsstjernerne. Kom med din bedste sportsrejse oplevelse herunder, og måske et tip til hvor og hvad man skal være opmærksom på når man kigger efter sportsrejser.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>