Kælk eller bobslæde? det komme an på en test

Jeg har længe ville købe en kælk eller bobslæde til ungerne, men jeg har ikke kunnet finde ud af hvilken jeg skulle vælge. Derfor har jeg bestemt mig for at teste både en billig kælk, og en bobslæde på tilbud – begge købt online. Her i den indledende runde handler det om at finde frem til nogle gode tilbud på kælke og bobslæder, samt at finde frem til hvilke modeller der findes på markedet. Skal det være en træ kælk kontra en plastik bobslæde, eller er det bedre at sammenligne plastik kælk mod traditionel bobslæde?

[ad#reklame2]

Kriterier for kælk og bobslæde testen

For at man kan teste skal man have nogle kriterier sat op så man finde frem til både kælk og bobslæde i samme kategori. Mine krav er at både kælken og slæden skal leve op til gældende lovkrav – hvis der findes sådanne for den type legetøj. Ellers skal de passe til ungerne, så der er vi nok ude i at det skal være en kælk til børn i alderen 4-10, og en børnebobslæde i samme alders gruppe. Og til sidst skal prisen være under 300 kr. – uden jeg har undersøgt det, men jeg formoder vi er ude i at kigge på kælke tilbud og et bobslæde udsalg.

[ad#reklame2]

Kælken og bobslæden skal købes i en webshop

Jeg vil samtidig gerne teste hvordan det er at finde billige kælke og billige bobslæder på internettet. Derfor har jeg valgt at vinterudstyret skal købes online i en dansk webbutik. Så har du et link til en webbutik der sælger kælke og bobslæder, eller en af delene, så skriv det endelig som en kommentar herunder. Du må også rigtig gerne fortælle om dine erfaringer med købet, servicen og endelig om prisen levede op til dine forventninger til børnekælken eller bobslæden.

Hvorfor lige kælk og bobslæde

Ja, hvorfor er det så lige jeg vil teste disse 2 vinterkøretøjer? Det er fordi jeg selv har prøvet at kælke ned af et bjerg på en skiferie for nogle år siden, og det var en fantastisk oplevelse. Dette var på en moderne plastik kælk, lidt en klon af en bobslæde og en almindelig mede kælk. Jeg er godt klar over at men ikke kan sammenligne de sydtyske alper, med de danske bakker, men ungerne vil få samme sus i maven på deres egen kælk eller bobslæde. I sidste ende er det dem der afgøre vinderen af vores egen lille kælk kontra bobslæde test. Indtil vi venter på at sneen og vinteren kommer, kan man læse lidt om hvad en kælk er på wikipidia.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>