Packline skiboks – Tagboks som er tilpasset bilens desgin – God brændstoføkonomi

Packline skiboks 300x225 Packline skiboks   Tagboks som er tilpasset bilens desgin   God brændstoføkonomiSom du sikkert har læst tidligere her på bloggen, så er jeg på udkig efter en tagboks eller skiboks til vores bil. Som jeg skrev, var jeg lidt varme på en Thule tagboks, men nu har jeg kigget lidt mere rundt, og faldt over en Packline skiboks, som produceres i Norge. Det jeg faldt over ved Packline skiboks, er at den ser lidt lækrere ud, og måske ville den passe bedre til vores bil. Det ser umiddelbart ud til at areo dynamikken ved en Packline skiboks også lidt bedre, og dermed også økonomien ved kørsel.

[ad#reklame2]

Packline skiboks med samme volume som Thule

Højden på Packline skiboks er mindre end på den Thule model jeg havde udset mig til at starte med. Der er faktisk mere end 15 cm. forskel på Packline skiboks og Thule Atlantis 780. De har samme volume, men det betyder at Packline skiboks er noget bredere end Thule. Men som jeg lige umiddelbart ser det, så burde det dermed være nemmere at komme i Packline skiboks, når den sidder på taget af bilen.

[ad#reklame2]

Mange modeller af Packline skiboks

En af fordelene ved Packline skiboks er at de laver mange modeller som er tilpasset de respektive bilmodeller. Derfor ser en Packline skiboks også bedre ud på bilen. Jeg har jo ikke kunnet lade være med at kigge tagbokse når jeg har været ude på de danske landevej her i sommer perioden, og der finder man ret meget inspiration til valg af tagboks, eller skiboks som de jo også hedder. Det var også her jag blev opmærksom på Packline skiboks, da jeg så en af deres modeller på en norsk bil.

[ad#reklame2]

Sikkerheden ved en Packline skiboks

I en test jeg fandt på nette, som jeg selvfølgelig ikke kan huske linket til, læste jeg at Thule Atlantis 780 tagboks skulle være en af de sikreste, og derfor er det også den jeg nok hælder mest til stadig. Men jeg syntes lige at jeg ville dele min opdagelse af Packline skiboks med dig, hvis du også går med tanker om en ny tagboks til bilen. Prisen på en Packline skiboks er lidt højere end på Thule, men en Packline skiboks ser altså mere lækker ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>