Thule tagboks – Tagbokse på tilbud – fx. Atlantis 780

Thule tagboks Atlantis780 300x198 Thule tagboks   Tagbokse på tilbud   fx. Atlantis 780Jeg er på jagt efter en tagboks til bilen, og jeg har udset mig en Thule tagboks. Der findes jo rigtig mange mærker der laver tagbokse, eller skibokse som de også bliver kaldt.

Men jeg synes nu at en Thule tagboks appellere mest til mig, jeg ved ikke om det er deres markedsføring der gør det, eller fordi jeg synes det mærke passer bedst til vores bil. Jeg har kigget på mange Thule tagboks modeller, og de findes jo også i alle afskygninger. Men hvad er behovet?

[ad#reklame2]

Thule tagboks til familien på 4

Vi er en familie på 4, 2 voksne og 2 små børn. Som jeg har skrevet tidligere så kører vi en del, da vores familier bor langt væk. Derfor da vi fik vores andet barn ønskede vi os en tagboks, for vi kunne godt se at pladsen ville blive trang når vi tog på langtur – så en Thule tagboks ville være helt perfekt. Alle børnefamilier kender vist det med at skulle pakke bil til en længere tur, det kan godt virke lidt uoverskueligt at få plads til det hele, også selvom man har en stationcar. Jeg har kigget en Thule tagboks af navnet ’Atlantis 780’ som kan rumme 480 liter, og som har en last max. på 75 kg. Det jeg tænker en Thule tagboks kunne være praktisk til er sådan noget som tøj og alle de der poser som altid kommer til i sidste øjeblik. Så vil der være plads til barnevogn, og større ting i bagagerummet.

[ad#reklame2]

Tilbud på Thule tagboks

Heldigt nok, når nu man er på udkig efter en Thule tagboks, kommer der en reklame ind af døren fra thansen, som sælger autoudstyr til det danske folk. I dette nummer slår jeg op på side 3 og ser til min store begejstring at de har tilbud på Thule tagboks. Samtidig er der også tilbud på et mærke kaldet Junior, men det er en Thule tagboks jeg vil ha’. Prisen for den model jeg har kig på er små 4.000,-, hvilket jeg synes er en okay pris.

Thule tagboks er billigere på nettet

Men det får mig jo så til at kigge priser på internettet, og her finder jeg mange hjemmesider der blandt andet har salg af Thule tagboks. Her kan jeg få den model jeg er på jagt efter til 3500,- – altså ville jeg spare 500,- ved at købe min Thule tagboks på internettet. Her skal det lige siges at denne pris var inkl. fragt. Så jeg ville kunne sidde herhjemme og bestille min Thule tagboks, og få den bragt lige til døren, og samtidig spare penge. Thule tagboks model Atlantis 780 er hermed bestilt.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>