Fiskars vandkande – Ergonomi og funktion til en god pris

Fiskars Vandkande1 Fiskars vandkande   Ergonomi og funktion til en god prisFiskars vandkande er en vandkande med plads til 10 liter, og der er tænkt over ergonomien i selve designet. Jeg var selv ude og købe en her for en måneds tid siden, da vi manglede en vandkande. Jeg havde længe gerne ville ha’ en fiskars vandkande og ikke en af de her billige grønne vandkander. De grønne vandkander virker sikkert fint, men en fiskars vandkande er lidt mere praktisk at bære rundt på når den er fyldt med vand. Samtidig synes jeg også at en fiskars vandkande kunne passe godt til vores have.

[ad#reklame2]

Fiskars vandkande set på tilbud

Her til weekenden kom der, som sædvanligt, en bunke reklamer ind af døren, og en del af dem er fra diverse byggemarkeder. Her så jeg at de havde fiskars vandkande på tilbud til 99,95,- – jeg tror det var i Silvan. Da jeg købte den var prisen den samme, så det ser ud til at hvis man vil have fat i en fiskars vandkande, eller andre af de mange fiskars haveredskaber, så ændre prisen sig ikke gevaldigt her hen over sommeren. Måske prisen falder her når sæsonen er ved at være over, og lageret af fiskars vandkande ikke er blevet solgt i butikkerne – der kan være penge at spare.

[ad#reklame2]

Der er smarte funktioner ved en fiskars vandkande

Det jag godt kan lide ved fiskars vandkande er de funktioner der er indbygget, og selvfølgelig det lækre design. Tuden på fiskars vandkande kan man dreje alt efter om man vil vande med en enkelt stråle, eller om man vil vande med spreder. Derudover har fiskars vandkande et ekstra håndtag, som går på tværs og som er rigtig godt at bære den i når den er fyldt. Samtidigt kan man ’vippe’ fiskars vandkande når man vander. Der er dog en ting jeg ikke synes der virker helt optimalt, der er nemlig når man skal fylde vand på en fiskars vandkande. Der er et lidt for lille hul, og derfor kan det forekomme at vandstrålen fra vandhanen rammer ved siden af.

[ad#reklame2]

All in all er en fiskars vandkande rigtig god

Jeg må sige at jeg er glad for vores fiskars vandkande, og jeg bruger den hver eneste aften når jag går min vandetur rundt i haven. Jeg synes rent faktisk at mange af fiskars haveredskaberne er super fine, jeg føler at man får lidt mere for pengene i form af ergonomi og materiale valg. Jeg føler egentlig at 100,- for en fiskars vandkande et ret billigt, så den får min bedste anbefaling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>