Rygeovn – Hjemmelavet el. Weber – tilbud lige nu

Rygeovn Weber smokey mountain Rygeovn   Hjemmelavet el. Weber   tilbud lige nuNu kan jeg godt lide at opholde mig i haven, og noget af det jeg nyder i haven er at lave mad. Selvfølgelig griller jeg meget – alt kan jo grilles :-). Men som noget nyt er jeg begyndt at interesser mig for at ryge, ikke cigaretter, men forskellige madvare i rygeovn. Som når man griller, så kan alt næsten ryges i en rygeovn. Jeg har endnu ikke får købt en rygeovn, men har kigget lidt på hvad der findes på marked

– og det er ikke så lidt endda. Hvis man laver en hurtig søgning på google finder man ud af at der findes en rygeovn til næsten enhver lejlighed.

[ad#reklame2]

Rygeovn med minder

Da jeg var en dreng og vi var på sommerferie i vores sommerhus, fik vi næsten altid hjemmelavet rygeost, som min far havde lavet i hans hjemmebyggede rygeovn. Den rygeovn blev brugt til hele sommeren, og det er nok der jeg har interessen fra. Det var en rygeovn der var lavet af 2 kloakrør af beton, som var gravet halvt ned i jorden. Det var altid hyggeligt at være med til at ryge, for der skulle altid være nogen på vagt når vi havde ild og røg i min fars rygeovn, og så sad vi der på bænken og drak sodavand sammen.

[ad#reklame2]

Mange opskrifter til rygeovn

Nu fortalte jeg om at vi røg ost i min fars rygeovn, men det mest kendte fra en rygeovn er vel nok røget makrel eller røget sild. Men sammen med min far har her til sommer røget kyllingebryst – han har nemlig lige fået ny rygeovn. Opskrifter er nogle vi finder på internettet, som er en rigtig god hjælp. Men vi prøver os rigtig meget frem, og vi har fundet ud af, at i en rygeovn kan man får nogle helt fantastiske mad oplevelser.

[ad#reklame2]

Rygeovn på tilbud

Jeg faldt lige over dette tilbud hos davidsenshop. Her havde de en WEBER SMOKEY MOUNTAIN COOKER 57 CM SORT rygeovn på bud til 2.999,- hvor før prisen var 3.595,-!! Altså en besparelse på 1.600,- for en ganske god rygeovn det er da også værd at tage med. Når jag får min rygeovn – hvis jeg kan finde plads på terrassen – skal der i hvert fald laves forsøg, og jeg helt sikkert komme med flere bud omkring mine erfaringer med en rygeovn her på bloggen.
Link til hvor du kan finde tilbuddet på en WEBER SMOKEY MOUNTAIN COOKER 57 CM SORT rygeovn finder du ved at klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>