Solcellelamper – mange modeller, med og uden LED – kr. 9.95,- pr. stk.!!

Solcellelamper Solcellelamper  mange modeller, med og uden LED  kr. 9.95, pr. stk.!! Her er lige et tip til alle jer der kunne tænke sig billige solcellelamper. Jeg har købt 2 solcellelamper for i alt – og hold nu fast – 20,-!! Det er 2 fine små solcellelamper som er til at stikke i jorden ude i haven. Jeg faldt over dem i Bauhaus ved kassen. Jeg skulle til at betale, og derfor enden ligger der en bunke små kasser med solcellelamper i – pris pr. stk. 9.95,-!

[ad#reklame2]

Solcellelamper i haven

Mine svigerforældre har nogle solcellelamper i deres have, og sidst vi besøgte dem kom vi til at tale om disse solcellelamper. Dem de har, er med LED lys, og de bruger dem som små projektører på nogle af deres planter, og det så til min overraskelse ret godt ud. Nu har jeg været lidt tilbageholden med at anskaffe mig nogle solcellelamper, fordi jeg synes der finde rigtig mange grimme solcellelamper. Men jeg måtte overgive mig da jeg så de små solcellelamper i Bauhaus – og til den pris kan jo bare smide dem ude, hvis de ikke passer ind i ens have.

[ad#reklame2]

Mange typer solcellelamper

Nu er der så lige kommet reklamer igen, og der imellem var der blandt andet en fra Harald Nyborg. I den tror jeg at jeg så mindste 8-12 forskellige solcellelamper! Der var dem der ligner en lanterne eller de solcellelamper der er udformet som en kugle til at ligge i bedet. Men de grimmeste solcellelamper var den model der ligner et fyrtårn, hvad skal man med et fyrtårn i sin have?? Undskyld til dem der gerne vil det, men det er netop disse modeller af solcellelamper der får mig til at stoppe op, for det skal ikke ind i min have.

Lækre solcellelamper

Nu er de solcellelamper jeg købte til en 10’er jo ikke de mest smarte, men det var mere for at afprøve hvordan det ville passe ind i vores have. For i princippet er idéen med solcellelamper jo ganske fin, især i vores tid hvor vi skal passe på miljøet og spare på energien. Men med alle de grimme og billige modeller af solcellelamper, må der blive brugt uanede mængde af energi på at producere dem, og så spørger jeg bare hvor har vi så sparet?

[ad#reklame2]

Hvorfor er der ikke nogen der laver en rigtig lækker serie solcellelamper som man har lyst til at ha’ i sin have? Som du kan se er jeg lidt forbeholden overfor disse solcellelamper, det er ikke ideen med dem, men mere mængden af dårlig kvalitet. Lad mig høre hvad du tænker om solcellelamper icon smile Solcellelamper  mange modeller, med og uden LED  kr. 9.95, pr. stk.!!

One thought on “Solcellelamper – mange modeller, med og uden LED – kr. 9.95,- pr. stk.!!

 1. For ca. et år siden kunne jeg stadig i Bilka købe nogle Stockholm solcelle lamper, det var kun selve hovedey jeg så anvendte til at hænge op i mine vinduer, de bringer så om natten et behageligt lys ud i mine stuer, når de er nyopladelige, kan men enda læse ved dem.
  Kender De nogle intelligente mennesker ,der har fundet ud af at fremstille lamper udelukkende til et sådant formål?
  Med hilsen Knud Christiansen
  Grækenlandsvej 94
  2300 kbh. S.
  Tlf. 32592196

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>