Havepavilloner – til hverdag og fest

Jeg faldt lige over et tilbud for havepavilloner i en reklame der dumpede ind af døren her forleden dag. Det fik mig til at tænke tilbage på en havefest vi holdet for vores naboer. Det var en rigtig grill fest med vikingespil, dåsecolaer og dåseøl. Vi havde sat 2 havepavilloner op som om eftermiddagen blev brugt til stort kagebord, og om aftnen blev det brugt til grill telt. Desværre var det en augustdag, og der var mega mange hvepse, så ideen med havepavilloner som kagetelt gik lidt fløjten, da det hurtig blev til hvepsebo, hvor de hyggede sig med alle vores hjemmebagte kage icon smile Havepavilloner – til hverdag og fest

Havepavilloner som læ

Jeg havde købt de 2 havepavilloner meget billigt, og derfor var jeg ikke så ked af hvis de skulle gå i stykker. Heldigvis var det en rigtig flot dag, hvor der ingen vind var overhovedet, så der var ingen bekymring for at vores havepavilloner ville blæse væk, eller blive revet i stykker. Meningen var ellers at de skulle fungere som læ hegn, omkring vores lounge område lavet af polyrattan havemøbler, hvis nu det skulle blæse. Vores havepavilloner har en side hvor der et vindue i, og jeg havde tænkt at når vi skulle til at grille ville det være perfekt, så kunne folk se på, uden at få røgen i øjnene – her virkede de fine hvide havepavilloner super.

Billige havepavilloner kan sagtens bruges

Som nævnt ovenfor, så havde jeg købt vores havepavilloner på tilbud, og de har været brugt til mange fester, og som skygge for ungerne. Her vil jeg klart anbefale at købe nogle billige havepavilloner på tilbud, for de kan fint holde et par sæsoner. Og skulle de gå i stykker er det ikke så slemt, så er der råd til at par nye havepavilloner.

Havepavilloner fås i mange udgaver

Pavilloner kan man få i mange udgaver, prisklasser og kvaliteter. Du kan få havepavilloner hvor stellet er fremstillet i træ, som er i den lidt mere eksklusive ende for pavilloner, og modsat kan man får dem som koster ca. 100,-. Jeg vil sige at det kommer an på hvad man skal bruge sine havepavilloner til, hvis de skal stå ude permanent så vil jeg klart anbefale at man kigger efter nogle lidt mere robuste havepavilloner eller neæmere festtelte, men hvis man bare skal bruge dem engang imellem så er det fint at købe de billige havepavilloner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>