MEFA postekasse – godt design med god kvalitet

 Nytåret er godt overstået og dagligdagen efter en god lang juleferie er begyndt. Jeg er lige blevet opmærksom på en ny lov som stræder i kræft for boligejere med udgangen af 2011 – Nemlig den nye postlov, som siger at postkassen skal stå ude ved vejen, så posten har fri adgang til brevindkastet.

 [ad#reklame2]

Det skulle ikke undre mig at der er en del husejere der har været ude og kigge efter nye postkasser, og mon ikke en del har kigget på MEFA postekasser. Personligt synes jeg at MEFA postekasse laver nogle af de flotteste, og samtidig noget af den bedste kvalitet til prisen.

Postkasse eller brevindkast fra Mefa

Så vidt jeg er orienteret, så hedder det ikke postkasse – da det er en betegnelse som post Danmark vist har rettighederne over – men brevindkast er den rigtige betegnelse. På Mefa’s hjemmeside skriver de selv MEFA postekasser, så det bliver vi ved. MEFA er nordens største producent af postkasser med hovedkontor i Tåstrup, og produktion i Polen. I over 40 år har MEFA lavet kvalitet postkasser til private, og de fleste i Danmark kender deres design. En MEFA postkasse fås i mange designs, men en bestemt postkasse har været den bedst sælgende i over 10 hos MEFA.

[ad#reklame2]

MEFA postekasse Wave 630

Denne MEFA postkasse har opnået klassiker status i mange hjem, siden den for 10 år siden første gang så dagslys. Jeg har selv lige købt den som gave til noget familie, og den vakte glæde. De havde bygget nyt hus og ville gerne have en MEFA postkasse der passede i stilne til deres hus. Især de fine bølger på fronten af MEFA Wave gør at postkassen får et tidløst design.

[ad#reklame2]

MEFA postkasse – dyr eller billig

Man kan finde en MEFA postkasse i alle pris klasser, lige fra den helt billige, som typisk sidder ved sommerhuset, eller en dyr som tilsvarende er bedre kvalitet og af kraftigere materialer. De fleste MEFA postekasse er i vejrbestandige materialer, som rustfrit stål og aluminium. Er man på jagt efter en MEFA postkasse kan det anbefales at kigge på nette, eller i det nærmeste byggemarkede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>