Fodboldmål til haven – Mange timers sjov for alle i familien

Hvor er det en dejlig sports sommer! Nu har vi lige afsluttet VM i Sydafrika, og det var et stort hit hos drengene, og de er selvfølgelig begyndt at plage om vi ikke nok kunne få fodboldmål til haven. Hvis du har fulgt lidt med her på bloggen, så ved du at jeg har skrevet om andre ting til haven, og derfor tænker jeg om der nu også er plads til fodboldmål til haven?

[ad#reklame2]

Fodboldmål til haven set billigt på nettet

Jeg har fundet nogle fodboldmål til haven til 939,- for 2 inkl. levering, og umiddelbart synes jeg det lyder billigt for 2 fodboldmål til haven. Nu findes der jo et utal af udformninger af fodboldmål til haven, alt lige fra de almindelige mål som vi kender fra stadion og skolens fodboldbane, og så til små sammenklappelige mål som man kan tage med på stranden, eller måske i kolonihaven. Hvis man er camping menneske, så kunne disse små modeller hurtig laves om fra fodboldmål til haven, til fodboldmål til campingpladsen. Men mon ikke der tit er mål på en campingplads?

[ad#reklame2]

Fodboldmål til haven ville være til glæde for alle i familien

Selvom det mest er de store drenge der plager om at få fodboldmål til haven, så tror jeg nu nok hele familien kunne få glæde af dem. Tænk på den mindste der knap nok kan gå, ville synes at det var evigt sjovt at trille en bold ind i de 2 fodboldmål til haven. Far her kunne lege med de store og stå på mål, og mor kunne få fri til hendes wellness icon smile Fodboldmål til haven   Mange timers sjov for alle i familien

[ad#reklame2]

Brug fodboldmål til haven som hule

En anden leg jeg kan komme i tanke om er at de mindste elsker at lave huler, og kunne gemme sig for de voksne, og her kunne fodboldmål til haven være oplagte skeletter til en super fed hule. Derudover ville fodboldmål til haven være det oplaget sted at have bolde og andet legetøj når der skal ryddes op efter dagen leg i haven. Måske jeg sidder og er ved at overbevise mig selv om at købe et par fodboldmål til haven, men det komme lidt an på om der er plads til dem – og til hvad konen siger til det :-)

One thought on “Fodboldmål til haven – Mange timers sjov for alle i familien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>