Pool til haven – Swimmingpool til børn og voksne

pool 300x300 Pool til haven   Swimmingpool til børn og voksneVi har netop fået en pool til haven. Det er en af de her pool til haven som man breder ud og så puster man den øverste ring op og begynder at fylde vand i. En pool til haven har været vores datters ønske i lang tid, og til hendes fødselsdag fik hun så endelig en pool til haven.

Vores baghave er ret stor og er helt skærmet af til alle sider, så det vat ret oplagt med en pool til haven.

Mange størrelser af pool til haven

Vi var lidt i tvivl om hvilken størrelse af pool til haven vi skulle anskaffe os, jeg synes jo der går en del vand til at fylde sådan en pool til haven. Så vi valgte en størrelse ca. 3000 liter pool til haven, og nu i næste uge skal den så fyldes op. Men inden vi få vores pool fyldt op skal vi have valgt et godt sted at sætte vores pool til haven, den er jo ikke lige til at flytte igen nå den er blevet fyldt.

[ad#reklame2]

En pool til haven skal vedligeholdes

Jeg har fået fortalt at man skal huske at vedligeholde og rengøre sin pool til haven, for ellers skal man til at tømme vandet ud, og rengøre sin pool til haven, og fylde den igen – og det koster lidt på vandregningen. Derfor har jeg været ude og kigge på skimmer, klorfrit ph neutraliserings midler og tabelletter af den ene og anden afskygning til at komme i vores pool til haven. Det næste der skal købes er et overdække til poolen, for at der ikke kommer fulgeklatter og andet der ikke høre til i en pool til haven. Samtidig håber jeg så også at det kan hjælpe lidt på temperaturen i vores pool i haven.

[ad#reklame2]

Meget sjov med en pool til haven

Som sagt så glæder vores datter sig til at vores pool til haven bliver fyldt, så hun kan komme ud og lege. En anden ting som vi også glæder os til, det er at se ungerne lege og hygge sig med hinanden, så en pool til haven er et godt sted for dem at mødes og lege. Dog skal det jo lige siges at der altid skal være en voksen til stede når der leges og svømmes i en pool til haven. Men denne voksen kan jo bare lege med – jeg har i hvert fald tænkt mig at bruge vores pool til haven rigtig meget sammen med ungerne. Det bedste er næsten at vi fandt en tysk hjemmeside hvor vi købte vores pool til haven – her sparede vi mange penge, og jeg er sikker på at vi kan spare mange penge på det tilbehør der skal købes. Vi købte på denne hjemmeside – tryk her.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>