Havenisserne fra Viasat – Havenisser og Viasat?

Det er godt nok godt gået – havenisserne fra viasat har taget deres indtog i de danske hjem. Det er reklame folkene fra Wibroe, Duckert og Partners som står bag havenisserne fra viasat, og man må indrømme at det har de gjort godt. Om salget for viasat er gået i vejret ved jeg ikke men de må have gjort noget siden der bliver ved med at komme reklamer med havenisserne fra viasat.

Havenisserne fra viasat bliver spillet af skuespillerne / komikerne Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann, som vi jo har set i blandt andet ”Team Easy On” og i ”Drengene fra Angora”.

[ad#reklame2]

Er havenisserne fra viasat et spejlbillede af os tv kiggere?

Man kan grine meget af havenisserne fra viasat, og de har nogle guld kommentar indimellem. For eksempel siger de ”…og det sker så bare ikke” med den gode gamle jyske accent. Havenisserne fra viasat er måske et spejlbillede af os der kigger fjernsyn, for tit må man tage sig selv i at sidder der foran tossekassen og have svært ved at flytte sig efter kaffen eller hvad det nu kan være. Nogle gang skulle man tro at man ingen arme havde, ligesom havenisserne fra viasat.

Havenisserne fra viasat som havenisser i din have.

Jeg har set at kunne købe havenisserne fra viasat i bilka på et tidspunkt, om man kan det mere ved jeg ikke. Prisen for var vist omkring de 300,-. Jeg har nu ikke set nogen have dem stående fremme endnu, men måske det den helt nye kult trend af have havenisserne fra viasat stående fremme i sin have. Det er i hvert fald et friskt pust, for man kan godt få meget til at stille i haven – også meget som ikke er særlige pænt efter min mening. Så kan man diskutere om havenisserne fra viasat er særlig pæne icon smile Havenisserne fra Viasat   Havenisser og Viasat?

Bliver havenisserne fra viasat bortført?

Det har jo været en løbende joke at havenisser bliver bortført fra deres have, og rejser rundt i verden. Ejeren få så tilsendt postkort fra sin havenisse, selvom det er en smule komisk, har det været et stort problem flere steder, og med rette da det jo er at stjæle. Om der er planlagt aktioner mod havenisserne fra viasat kan man jo kun gisne om – de vil jo nok være i god kurs i de kredse. Jeg vil nu glæde mig til næste reklame med havenisserne fra viasat, det er altid et godt grin værd. Til slut skal det lige siges at jeg ikke har noget med hverken viasat eller Wibroe, Duckert og Partners at gøre – jeg synes bare det er fedt nå nogen gøre et godt stykke arbejde. Havenisserne fra viasat længe leve icon smile Havenisserne fra Viasat   Havenisser og Viasat?
[ad#reklame2]

 

2 thoughts on “Havenisserne fra Viasat – Havenisser og Viasat?

  1. @ kurt jensen – tak for dit spørgsmål. Jeg er faktisk ikke klar over om de stadig har dem hos Bilka, det er ved at være et stykke tid siden jeg så dem der. Men hvis jeg var dig ville jeg spørge dem i din lokale butik om de har dem, eller om de får dem hjem igen. Måske de kan henvise til hvor man kan købe dem. Under alle omstændigheder kunne det være super hvis du gider melde tilbage hvis du finder ud af det, da der kan være andre der læse med som også kunne tænke sig at købe nogel havenisser. De er ihvertfald et herligt indslag :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>