Aloe Vera produkter – fra Hudpleje og Kosmetik, til Kosttilskud og Juice

Jeg har tit gået og tænkt over denne hype der er over Aloe Vera produkter, hvad er det de kan og hvorfor er der den her mystik over Aloe Vera produkter, hvis der er nogen? Jeg har selv haft lidt eksem, det de kalder børneeksem, og jeg har fået fortalt at jeg skulle få fat i nogle Aloe Vera produkter for det ville lindre kløen, og måske ville Aloe Vera produkterne endda kunne hjælpe mig helt af med eksemen. Jeg får så, af en af mine venner der har været i Israel, en gave som består af en creme der indeholder Aloe Vera. Dette er første gang jeg prøver med Aloe Vera produkter mod min eksem.

[ad#reklame2]

Resultatet af mit forsøg med Aloe Vera produkter

Da jeg modtog denne creme tænkte jeg at nu er jeg reddet, Aloe Vera produkter kan tage min eksem. Men efter at have smurt noget af dette Aloe Vera produkt på de steder hvor jeg havde eksemen, begyndte det at svige og klø rigtig meget – prøve lige at spørg om jeg blev skuffet over Aloe Vera produkter. Efterpå har jeg fået fortalt at det kunne være fordi at selve ekstragten fra Aloe Vera planten som indgår i Aloe Vera produkter kunne have været for stærk, når nu det var første gang jeg bruget Aloe Vera produkter.

[ad#reklame2]

Aloe Vera produkter kommer i alle afskygninger

Nu her jag lige fortalt om min første oplevelse med Aloe Vera produkter, men det er ved at være nogle år tilbage. Sidenhen har jeg oplevet at der er mange slags Aloe Vera produkter på markedet. Og mange af dem har jeg også prøvet efterpå. Blandt andet findes der en del Aloe Vera produkter i form af fødevare, eller fødevare hvori Aloe Vera indgår. Især er jeg vilde med en yoghurt som indeholder Aloe Vera, lige præcis hvad den gør godt for ved jeg ikke, men det er et af de Aloe Vera produkter som jeg synes rigtig godt om.

[ad#reklame2]

Min konklusion omkring Aloe Vera produkter

Nu her jeg nævnt 2 forskellige Aloe Vera produkter som jeg har prøvet, og det var to vidt forskellige oplevelser. Men min konklusion, uden at gå meget i dybden, omkring Aloe Vera produkter er at det nok er op til den enkelte at gøre sig sine erfaringer med Aloe Vera produkter, for jeg er sikker på der er noget om at Aloe Vera produkter er sunde, så længe man bruger/spiser det med måde. God fornøjelse icon smile Aloe Vera produkter – fra Hudpleje og Kosmetik, til Kosttilskud og Juice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>