Digital fremkaldelse – Nemt og billigt hos fx. Bilka

Digital fremkaldelse Digital fremkaldelse   Nemt og billigt hos fx. BilkaNu hvor ferien er over er det tid at få kigge på sine feriebilleder. De fleste mennesker har nok et digitalt kamera i dag, og derfor ikke en film der skal fremkaldelse. Så handler det om digital fremkaldelse. Digital fremkaldelse er i bund og grund at få sine billeder ud på papir. Mange har i dag et fladskærms tv, og der kan man jo vise sine billeder for venner og familie, men af og til er det rart at have sine fotos på print til for eksempel fotoalbum, kort og billeder til væggen.

[ad#reklame2]

Digital fremkaldelse af billeder online

Der findes flere forskellige måder at fremkalde sine digitale billeder på. En af de måder som vi har brugt et par gange er ved at uploade vores billeder til digital fremkaldelse hos for eksempel BILKA, hvor de har en udmærket service. Vælger man digital fremkaldelse af billeder hos BILKA, kan man enten vælge at får sine billeder sendt hjem efter endt digital fremkaldelse, eller man kan hente dem i den nærmeste BILKA. Vi har også nogle gange brugt digital fremkaldelse hos en tysk hjemmeside som hedder Schlecker.de. Her er prisen for digital fremkaldelse meget fordelagtig. Her skal man dog lige regne med et mindre fragtbeløb for at få dem sendt over grænsen.

[ad#reklame2]

Digital fremkaldelse i hjemmet

Man kan også vælge digital fremkaldelse hjemme hos sig selv. Alt hvad det kræver, er at man har en fotoprinter. For at ens digital fremkaldelse skal blive godt skal man sørge for at man har det rigtige papir at printe på, og så er det en god ide at bruge lidt tid på at redigere sine billeder så røde øjne o.l. bliver fjernet fra sin digital fremkaldelse. Der findes gratis programmer på internettet der er lige til at downloade. Til mange fotoprinter som bruges til digital fremkaldelse, følger der af og til noget software med til netop billedbehandling.

[ad#reklame2]

Digital fremkaldelse i stort format

Har man taget nogle helt fantastiske billeder på sin ferie, kan det jo være at man har lyst til at bruge motivet som plakat. For en sådan digital fremkaldelse skal man gå ned til sit nærmeste kopicenter, og snakke med dem om digital fremkaldelse, som de ofte er eksperter i. De er tit til at handle med, så hold ikke tilbage med at spørge til prisen. Digitale fotos kan bruges til mange ting, vi har for eksempel fået lavet kalendere med billeder af børnene som julegaver, alt sammen ved hjælp af digital fremkaldelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>