Stoppet næse hos baby – der behøves ikke noget kemi

Der er mange gode råd imod en stoppet baby næse, men ikke alle er til at bruge. For meget kemi, for besværligt eller præparater som ikke virker. Så hvad skal man beslutte sig for ved en stoppet næse hos baby som næsten ikke kan ånde eller drikke, og derfor heller ikke sove? Det er en ond cirkel, for alle, forældre, barnet og søskende. Jeg har nu fundet en perfekt løsning til en stoppet næse ved babyen: Engelwurzbalsam.

[ad#reklame2]

Stoppet næse hos baby – årsager

En stoppet næse hos baby kan ha’ mange årsager. Det kan være en forkølelse, en allergi eller bare at babyen har meget sekret i næsen. Selvfølgelig skal man tilpasse behandlingen med årsagen af en stoppet næse. Ved allergi skal årsagen findes for at man kan sætte en behandling i gang. Ved en forkølelse med hoste hjælper et dampbad. En stoppet næse hos baby forsvinder nogen gange, når man bare tænder for den varme bruser og gå lidt rundt i dampen. Men en stoppet næse hos baby har i de fleste tilfælde ikke noget at gøre med en virus eller bakterier, så derfor kan en nem løsning og behandling være at bruge Engelwurzbalsam mod næsen der er stoppet.

[ad#reklame2]

Glem en stoppet næse hos baby med Engelwurzbalsam

De hyppigste tip man få ved en stoppet næse hos baby er at bruge saltvand. Det viser sig, at det ikke altid er nemt at dryppe ind i babyens næse. Og helt ærligt – hvem vil gerne ha’ dråber ind i næsen mens man spiser og synke alt det grønne snot ned i maven? Det er ikke noget man behøver at tænke over når man bruger Engelwurzbalsam. Engelwurzbalsam er et rent naturprodukt som ikke indeholder noget kemi. Ved en stoppet baby næse hjælper Engelwurzbalsam som bestå af bl.a. Timian, Bivoks, Sheabutter og Uldvoks. Derfor dufter denne balsam meget intensiv – men ikke dårligt. Der findes ikke nogle kemiske tilsætningsstoffer. Og ved en stoppet næse hos baby er den super nem at bruge, som kan bruges selvom baby kun er nogle få timer gammel. Bare kom noget af Engelwurzbalsam på en klude. Selve kluden hænger man så op i vuggen eller i barnevogn. De forskellige aromaer sørger for at sekreter løsnes i en stoppet baby næse. Man kan også give lidt balsam på hver side af næsen – effekten er den samme. 

Hvor køber man Engelwurzbalsam til en stoppet næse hos baby?

En stoppet næse hos babyen forekommer tit, og især i denne tid – derfor mener jeg at denne Engelwurzbalsam skulle ind i hvert hjems hjemmeapotek. Balsammen kan nemlig ikke kun bruges ved en stoppet næse hos baby, men også hos alle andre familiemedlemmer. Man kan bestille balsam i tyske online – apoteker og koster ca. 4,50 Euro for 9 ml og 6 Euro for 15 ml.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>