Coopplus – nyt fordelsprogram fra FDB

Har netop modtaget brev om coopplus fordelsprogrammet, sikkert ligesom så mange andre FDB kunder. Jeg åbnede brevet og begyndte straks at læse om coopplus og alle de fordele som der blev skrevet om. Til at starte med syntes jeg faktisk at det lød som en rigtig god deal, og at man kunne få point allerede ved login, lød jo ganske godt.

[ad#reklame2]

Coopplus hjemmeside

Ved første øjekast ser coopplus hjemmesiden udmærket lækker ud, og til at overskue. Men så begynder den der video at spille, og det er jo en meget gennemtrængende stemme de har lagt på den video – det blev jeg hurtig træt af. Nu er det jo ikke første gang at man skal melde sig til noget på internettet, og det er jo ikke fordi at coopplus har gjort det svært – men vi skal åbenbart alle sættes lig med den laveste fællesnævner. Nå, men jeg får mig meldt til coopplus fordelsprogrammet – uden lyde – og er nu klar til at kigge dybere på coopplus og deres pluspoint, som det bliver kaldt.

[ad#reklame2]

Coopplus pluspoint

Igen ved første øjekast ser coopplus pointsystemet jo meget tilforladeligt ud, og der er umiddelbart mange gode tilbud. Men det er ikke særlig nemt at gennemskue hvordan pluspointene bliver beregnet. I siden af coopplus hjemmesiden kan man se en oversigt over hvor mange pluspoint man har optjent, og på hvilket trin man er. Som jeg forstår det, så jo højere man er i plustrin, jo mere er dit køb i butikken værd i point. En ganske snedig måde at få folk til at handle mere – her går man efter konkurrencegenet i mennesker. Og vi skal jo ikke glemme at coopplus er lavet for FDB’s fordel, og ikke for os som forbrugere!

[ad#reklame2]

Coopplus som big brother

For lige at få alle mine fordomme med her så er der et tiltag i coopplus fordelsprogrammet, i forhold til det tidligere FDB medlemskab. Dette coopplus tiltag er at FDB nu kan følge med i hvad du køber ind, og dermed vil de kunne lave skræddersyet coopplus tilbud netop til dit behov. Dette betyder at du – efter du har glemt at de kigger med på hvad du køber – sikkert vil være mere tilbøjelig til at handle i din nærmeste FDB butik nå nu de ved hvad du har brug for. Her synes jeg at coopplus begynder at være en smule uærligt, og igen ikke så meget en fordel for mig, men for dem. Jeg har ikke noget imod at få reklamer, og jeg nyder nu og da at læse dem, men at jeg skal dikteres er jeg ikke helt med på. Men når nu alt det er sagt om coopplus, så har jeg stadig tilmeldt mig, og jeg vil også bruge det fremover. Bruger du også coopplus fordelsprogrammet, eller er du med i andre tilsvarende ”klubber”, så vil jeg gerne høre hvilke, og hvad du synes om den her slags ”markedsføring” – skriv en kommentar.

4 thoughts on “Coopplus – nyt fordelsprogram fra FDB

  1. @ Lis – hvis du gerne vil ha’ et nyt medlemskort, skal du bare henvende dig i din fdb butik, så er jeg sikker på at de kan hjælpe dig med det.

  2. God kommentar. Det er desværre bare ikke tomme fordomme: CoopPlus *er* et big-brother-program. Hjemme hos os er vi enige om at vælge det fra. Vores privatlivs fred er ikke til salg for nogle få hundrede kroner i pluspoint. Og vores forbrug af dagligvarer tilhører privatlivet.

  3. jeg har coopplus på min favoritliste, men kan pludselig ikke logge ind på den. hvorfor mon???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>