Spil på nettet – fup eller fidus

Jeg har lige læst en historie om en kvinde der ved spil på nettet har vundet omkring 500.000,-! Hun vandt en jackpot på en spillemaskine på et online kasino. Det får mig til at tænke om man skulle gå i gang med lidt spil på nettet, for kan man score 500.000,-, så er det måske det værd.Men omvendt tænker jeg også at der sikkert er mange steder med spil på nettet, hvor det hele er programmeret så ingen vinder – og hvordan undgår man dem? Jeg læste historien på DinSpilGuide.dk, som er et site der fortæller om bl.a. spil på nettet, historierne bag om nogle af de kendte spil som Blackjack, Poker o.a.

[ad#reklame2]

Spil på nettet – hvad skal man vælge

Ja, lige præcis det spørgsmål har jeg så også stillet mig selv nogle :-) Jeg tror at hvis man begiver sig ud i spil på nettet, så handler det om at man vælger et spil som man også bliver underholdt ved. Derved er spil på nettet ikke helt spild af penge, da man jo her kan tale om en underholdningsværdi. Nogle spil på nettet er spil hvor man spiller mod andre der sidder bag en computer, det kunne være poker, blackjack, backgammon osv. Her kan man tit vende til det spil på nettet man var i gang med tidligere, eller blive inviteret tilbage til et slag poker med sine online pokervenner.

[ad#reklame2] 

Spil på nettet er også socialt

Nogle af de spil på nettet som er meget oppe i tiden er online bingo eller online banko. Her er jeg overbevist om at en stor del af den type spil på nettet er den sociale kant som det spil på nettet også tilbyder. Det foregår i form af chat under spillet, lidt ligesom i gamle dage hvor man tog over i den lokale idrætshal for at spille bingo om en halv gris og side gevinster som smør og kaffe. Jeg tror rent faktisk at mange enlige personer bruger den form for spil på nettet som en livline til andre mennesker.

Spil på nettet er kommet for at blive

Ligesom i den virkelige verden, hvor spil altid har eksisteret, vil spil på nettet bare blive endnu mere udbredt, og jeg vil følge med på DinSpilGuide.dk, hvor jeg håber de vil bringe flere positive historier omkring spil på nettet.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>