Hækkeklipper med batteri – værd at vide inden køb – de er billige lige nu!

Går du og overvejer at anskaffe dig en hækkeklipper med batteri, så er det nu du skal slå til. Da sæsonen for hækklipperi er ved at være over har mange butikker sat deres resterende hækkeklipper med batteri på udsalg. Dermed kan du få en hækkeklipper med batteri meget billigt lige nu, godt nok vil det, når sæsonen starter igen næste år, være en 1 år gammel model, men hvad gør det når nu den er købt til tæt ved halv pris.

[ad#reklame2]

Gode erfaringer med hækkeklipper med batteri

Jeg har selv en hækkeklipper med batteri, som er af mærket Bosch. Jeg har lidt delte erfaringer med brugen af min hækkeklipper med batteri. For det første er den super handy at ha’ med rundt i haven, der skal ikke det store for arbejde med at række ledning til, og man skal ikke helle tiden passe på at komme til at klippe ledningen over med en hækkeklipper med batteri. Og det er nemt at komme til når man er i gang med at klippe hækken, for man er fri til alle bevægelser, og kan komme til selv langt inde i hjørner og oven på hækken.

[ad#reklame2]

Hækkeklipper med batteri har begrænsninger

Når nu man er blevet begejstret for de gode ting ved en hækkeklipper med batteri, så skal man lige stoppe op og tænke over begrænsningerne ved en hækkeklipper med batteri. Min erfaring er at man som minimum skal have 2 batterier at skifte imellem, især hvis man har meget hæk at klippe. Vi har hæk på alle 4 sider af haven, og med kun et batteri til min hækkeklipper med batteri, så tager det flere dage at klippe hækken færdig.

[ad#reklame2]

Anbefaling ved køb af hækkeklipper med batteri

Derfor vil jeg anbefale at når man køber en hækkeklipper med batteri, så skal du også købe et eller flere batterier samtidig, ellers bliver du bare træt af din nyindkøbte hækkeklipper med batteri. Og når nu du kan finde dem super billigt lige nu, så skulle der være råd til et ekstra batteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>