Lette vandrestøvler – Guide til det rigtige valg

Jeg går lidt og pønser på at tage på vandretur her til efteråret, jeg kunne godt tænke mig at komme en tur til Alperne, hvor jeg synes der er så smukt. Men til sådanne en tur har jeg brug for et par nye lette vandrestøvler – og her komme nogle af de tanker og erfaringer jeg har gjort mig inden jeg køber. Jeg har et par gamle vandrestøvler, men de er bestemt ikke lette. Jeg har været rigtig glad for mine gamle vandrestøvler, men jeg kunne godt have tænkt mig at det var lette vandrestøvler.

[ad#reklame2]

Vær opmærksom på kvaliteten ved køb af nye lette vandrestøvler

Når nu man er på jagt efter nogen nye lette vandrestøvler, hvad skal man så kigge efter? Der er rigtig mange modeller at vælge imellem, og især her efter at det har været på mode at gå rundt i lette vandrestøvler til daglig er der kommet mange lette vandrestøvler, som ikke kan bruges til reel vandring. Derfor skal man være lidt på vagt når man skal ud og købe lette vandrestøvler, da mange modestøvle producenter også er begyndt at lave det de kalder lette vandrestøvler eller ligefrem bjergstøvler. Men de lever bestemt ikke op til den kvalitet som man må forlange af et par lette vandrestøvler.

[ad#reklame2]

Hvorfor lette vandrestøvler

De gamle vandrestøvler som jeg har, er rigtig gode, de er stive og kan bruges til lettere bjergbestigning, men de er dermed også ret tunge. Derfor vil jeg gerne have nogle nye lette vandrestøvler, da jeg ikke regner med at skulle på specielt krævende bjergstier. Dog skal de lette vandrestøvler være af en vis kvalitet, da det er vigtigt at tage vare på sine fødder på vandreture – de er jo ret vigtige de fødder :-). Samtidig er der ingen grund til at bare købe nogle tilfældig lette vandrestøvler, det komme ikke kun an på prisen, så jeg regner nok med at komme af med omkring et par tusinde kroner for et par gode og lækre lette vandrestøvler.

[ad#reklame2]

Husk at gå dine lette vandrestøvler til

Jeg kan huske da jeg i sin tid købte mine gamle vandrestøvler, var fordi jeg skulle med på en ekspedition til Nepal, og derfor købte jeg et par hårde og kraftige vandrestøvler. Men de blev købt ca. 6 mdr. før vi skulle af sted, for at de kunne nå at blive gået til. Derfor er jeg også allerede nu på udkig efter nye lette vandrestøvler, for der er ikke noget være end at man kommer af sted og så er de lette vandrestøvler helt nye og hårde at gå i det tager li’som fornøjelsen ud af turen. Derfor husk at gå dine nye lette vandrestøvler til inden du drage af sted. Her er et link til en test af blandt andet lette vandrestøvler – klik her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>