Ovntørret brænde – mere brandværdi spare penge – billigt nu!

Ovntørret brænde har vi benyttet os meget af gennem de sidste par vintre. Siden vi flyttede ind i vores hus for omkring 3 år siden, har vi brugt vores brændeovn hver dag i vinter halvåret. Det vil sige at der er blevet brændt rigtig meget brænde af igennem tiden. Vi har ikke adgang til skov, og vi kende heller ikke nogle steder hvor vi selv kan komme ud og fælde træer til brænde. Derfor har vi købt ovntørret brænde over internettet. Nogle vil måske påstå at det er en dyr måde at skaffe sig brænde på, men jeg vil nu påstå at med ovntørret brænde får meget mere ud af brændet i form af brandværdi.

[ad#reklame2]

Billigt ovntørret brænde lige nu

Da vi lige opholder os midt i den varme sommer, kan der være gode tilbud på ovntørret brænde at finde. Jeg har set priser på omkring 1500,- for 1 tårn ovntørret brænde og 2 tårne for lige under 3000,-. Vi plejer at bruge ca. 2 tårne ovntørret brænde per sæson. Dog var sidste vinter en undtagelse, hvor vi brugte knap 3 tårne ovntørret brænde. Vi havde samtidig lidt brænde som havde ligget i et par sæsoner som vi også brugte, men bestemt ikke den samme kvalitet som vi får ved at bruge ovntørret brænde.

[ad#reklame2]

Fordelene ved ovntørret brænde

En af grundene til at jeg bestiller ovntørret brænde er at det bliver leveret lige til døren. Og i princippet kunne jeg bare lade det stå i tårnet som det kommer, men jeg har ingen halvtag at stille det under, så jeg skal selv stable det i garagen. En anden god ting ved ovntørret brænde er den brandværdi som vi får ud af det. Vi har kun el varme i huset, og ved at bruge ovntørret brænde i vores brændeovn, kan vi opvarme hele huset kun med det – hvilket gør at vi kan holde el regningen betydeligt nede.

Spar penge ved at bestille flere tårne ovntørret brænde

Det kan være en god ide at søge lidt rundt på internettet efter gode priser på ovntørret brænde. Nogle steder kan få fri levering, og andre steder kan man få en god pris hvis man køber 2 eller flere tårne ovntørret brænde samtidigt. Så der kunne måske være mange penge at spare ved at gå sammen med naboen og bestille flere tårne ovntørret brænde på samme tid. Det var lige et varmt lille fif her i sommervarmen.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>