Alto højtryksrenser – Bekæmp ukrudt og alger, samt spar penge ved bilvask

Da vi flyttede i hus arvede jeg en masse haveredskaber og andet grej til haven, deriblandt en Alto højtryksrenser. Og for at sige det lige ud, så er sådan en Alto højtryksrenser en fantastisk maskine. Den kan bruges til mangt og meget, og hele året.

[ad#reklame2]

Alto højtryksrenser – til terrassen

Sammen med selve Alto højtryksrenseren, kom der også et tilkoblingsmodul som er beregnet til at gøre terrassen ren. Den koblede jeg på min Alto højtryksrenser og gik i gang med at rense, og jeg skal da nok lige love for at det er noget der virker – alt ukrudt og alger blev fjernet ved hjælp af min Alto højtryksrenser. Da jeg nu var i gang med at højtryksrense, fik jeg sat havemøblerne ud på græsset og så fik de også lige en tur med min Alto højtryksrenser, og her vil jeg sige at var noget bedre end at rense dem med Rodalon og alt muligt andet gift. Dette tilkoblingsstykke som jeg brugte til terrassen, er også blevet brugt i vores indkørsel. Det var min svigerfar der så at jeg havde en Alto højtryksrenser stående i garagen, og den ville han gerne prøve – og det fik han selvfølgelig lov til, for man siger jo ikke nej tak til gratis hjælp icon smile Alto højtryksrenser   Bekæmp ukrudt og alger, samt spar penge ved bilvask

[ad#reklame2]

Bilvasken klares nemt med en Alto højtryksrenser

Før i tiden kærte jeg altid til tankstationen for at vaske min bil i deres vaskehal. Men efter vi fik en Alto højtryksrenser vasker jeg nu altid bilen derhjemme. Jeg bilder mig selv ind at det er billigere, og så får jeg lidt motion samtidig. Ikke fordi en Alto højtryksrenser er tung at arbejde med, men det er alligevel nogle andre muskler man bruger når man arbejder med den.

[ad#reklame2]

Alto højtryksrenser udstyr

Nu nævnte jeg før at jeg havde arvet en terrasse renser sammen med min Alto højtryksrenser, men jeg har set at man kan få rigtig meget andet udstyr til Alto højtryksrenser. Noget jeg for eksempel syntes var smart er en forlænger til selve mundstykket på Alto højtryksrenser, så man kan rense sit tag for alger og andet skidt. Jeg kan på det varmeste anbefale en Alto højtryksrenser, som kan være til stor gavn når man har hus og have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>