Ferie i København – børne- eller romantisk ferie – mange muligheder

nyhavn 300x199 Ferie i København  børne eller romantisk ferie  mange muligheder Måske det var noget med at tage på ferie i København her i sommerferien? Det kan klart anbefales, for der er rigtig mange muligheder i København. Vi tager af og til på mini ferie i København, så kan det være at vi tager børnene med i zoo, eller på en kanal rundfart – der er altid noget nyt at se. Det kunne også være at man tog en forlænget weekend ferie i København, hvis man havde brug for lidt mere tid.

Vi har nogle naboer der gerne ville over og se FCK spille i Parken, så de lavede det om til en lille ferie i København, hvor de også så og besøgte nogle af de andre seværdigheder.

[ad#reklame2]

At kommer til og fra København.

Når vi tager på ferie i København plejer vi at tage bilen derover. Men man skal være klar på at det koster lidt at parkere inde i midtbyen. Vi er så heldige at vi har familie der bor næsten i centrum, så når vi er på familie ferie i København vi kan tit parkere gratis. Når vi så bevæger os rundt i København, bruger vi Metroen eller vores fødder icon smile Ferie i København  børne eller romantisk ferie  mange muligheder

tivoli 016 300x190 Ferie i København  børne eller romantisk ferie  mange muligheder

Hvad skal man se på sin ferie i København

Når jeg er på ferie i København kan jeg godt lide at gå rundt, fordi på den måde kan jeg bedst få storbyferien ind under huden. En storby ferie i København byder virkelig på mange oplevelser, det er lige fra kultur og sportsoplevelser til mere turist ting som tivoli og bakken.

[ad#reklame2]

Er man på ferie i København må man heller ikke glemme at prøver de mange kulinariske tilbud der er, som spænder vidt fra meget fine spisesteder til de mere alternative mad stede på Christiania.

Indgang 228 183x300 Ferie i København  børne eller romantisk ferie  mange muligheder

Hvordan holder man ferie i København

Det kan være man vælger at tage på en romantisk ferie i København, hvor man bor på et dejligt hotel i centrum, og hvor der er tid til at nyde hinanden. Eller man vælger en familie ferie i København, hvor der et fast program for hvad der skal ses og prøves.  Men ligegyldigt hvilken type ferie i Købehavn man vælger, er min erfaring at der altid er noget nyt at se. Så tag endelig på ferie i København her til sommer, vi gør det sikkert.

[ad#reklame2]

Comments are closed.