Genbrugsmøbler – Tjen mange nemme penge på dine gamle møbler

Jeg faldt lige over et ord her i weekenden som jeg har gået og tygget lidt på, nemlig genbrugsmøbler! Det fik mig til at tænke på hvad genbrugsmøbler egentlig er for noget? For alle møbler er vel genbrugsmøbler, hvad enten vi køber dem igennem den blå avis, på internettet eller i genbrugsbutikken. Men man kunne jo også godt sige de møbler man har stående derhjemme er genbrugsmøbler, da vi jo bruger dem igen og igen icon smile Genbrugsmøbler   Tjen mange nemme penge på dine gamle møbler

[ad#reklame2]

Genbrugsmøbler billigt online

Jeg har selv gjort lidt i at sælge genbrugsmøbler på internettet, nemmere bestemt igennem online versionen af den blå avis. Her har jeg solgt mange gode genbrugsmøbler som vi ikke brugt mere, eller som vi ikke havde plads til efter vi flyttede sammen. Indtil de blev solgt som genbrugsmøbler stod de bare i garagen og samlede støv. Så prøvede jeg at sætte en annonce i den blå avis online. Der kan man sætte dem under den kategori som nu passer til typen af genbrugsmøbler. Og det var en stor succes, for alt blev solgt, og faktisk inden for ganske kort tid. Jeg vil skyde på at vi tjente omkring 5.000,- ved at rydde op i garagen.

[ad#reklame2]

Det gode ved genbrugsmøbler

En anden ting som jeg synes er godt ved genbrugsmøbler, det er at andre også får glæde af de møbler som man ikke selv bruger mere. For eksempel solgte vi en lædersofa til 1200,-, som nok fra ny havde kostet omkring 4000,-. Vi havde den til salg i en lille uge, og ham der købte den var rigtig glad, for han havde gået og kigget efter netop den model netop som genbrugsmøbler, da han ikke havde råd ellers. Vi har også solgt en seng, det var en gammel box madras som havde set bedre dage, så jeg satte den til salg for 200,-, og regnede ikke med at den ville blive solgt. Men igen blev jeg overrasket over hvor hurtigt genbrugsmøbler bliver solgt, for den blev solgt på kun 2 dage!

Eksklusive genbrugsmøbler

Der findes jo også de lidt mere kostbare genbrugsmøbler som for eksempel designer stole. Jeg havde nogle gamle 7’er stole stående, og med dem gik der kun 1 1/5 time inden de var solgt. Det jeg vil fortælle med dette indlæg er at hvis du har nogle gamle møbler stående og ikke bruger dem, så er der gode penge i at sælge dem som genbrugsmøbler.

[ad#reklame2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>